Over ons

Het team van Livabl is gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij zorgen voor de opwaardering van je eigendom en streven naar een sterke band met de buurt.

Bij Livabl gaan wij op zoek naar leuke uitdagende projecten in de provincie Antwerpen en de ruime omgeving. Bij onze renovaties respecteren we zoveel mogelijk de oorspronkelijke architectuur van het pand en maken we gebruik van duurzame materialen en technieken. Door bestaande authentieke elementen te combineren met strakke en moderne aspecten, creëren we unieke woonconcepten.

Voor de aankoop van onze panden en gronden bieden wij een marktconforme prijs en garanderen wij steeds een vlotte en discrete afhandeling van het dossier. Dankzij onze knowhow, ervaring en samenwerking met ervaren bouwpartners realiseren wij elk project tot een goed einde. Je kan dus met een gerust hart je eigendom aan ons toevertrouwen!

Ons team

Cederic Gommeren

Cederic Gommeren

Cederic stroomlijnt de organisatie en bouwt mee aan de strategie. Hij leidt de activiteiten in de projectontwikkeling en onderzoekt de nieuwe investeringsopportuniteiten.

Juan Van den Broeck

Juan bepaalt de marketing- en verkoopstrategie en stuurt het sales team aan. Daarnaast staat hij in voor de strategie en financiering van de projecten.

Jan De Koster

Jan De Coster

Jan stuurt met zijn bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de sector de projectmanagers en technische teams aan. Hij heeft oog voor kwaliteit en duurzaamheid,  door zijn passie voor architectuur brengt hij elk bouwproject tot een unieke realisatie.

Hakok Livabl

Hakob Nadaryan

Werfleider voor alle renovatieprojecten. All-round renovatiespecialist die instaat voor de dagelijkse werfopvolging en coördinatie van de onderaannemers.

Yelina Valeria Mosqueira

Yelina heeft een passie voor social media en een stevige dosis creativiteit. Ze ontfermt zich over onze online marketing en ondersteunt ons commercieel team.